markadiszkont webáruház, webshop

Üdvözöljük!

Kategóriák

Akciós termékek

Kärcher (Karcher) RM 555 univerzális tisztítószer 5 liter
Kärcher (Karcher) RM 555 univerzális tisztítószer 5 liter

bruttó 7.990 Ft
AKCIÓ! - 16%
bruttó 6.680 Ft

További akciós termékek

Kärcher CV 38/2 Raktáron!

Kärcher / Porszívók / Azonosító: 00191

bruttó 170.900 Ft
AKCIÓ! - 12%
bruttó 149.880 Ft
db
Kärcher CV 38/2
 Kärcher CV 38/2 szőnyegkefés ipari porszívó 


A Kärcher szőnyegkefés porszívók kombinálják a szívást és az elektromos működtetésű kefét.Így a makacsul tapadó szennyeződések, pl. hajszálak és cérnaszálak is jól felszedhetőek és felszívhatóak a szőnyegről, olyan hatást keltve, mintha a szőnyeget jól átkeféltük volna.

A levehető, nyúlékony gégecsővel a dugulások könnyen és fáradságmentesen megszüntethetők. Az innovatív, szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsoló védi a kefefejet a túlterheléstől, így elkerülhetők a magas szervízköltségek
.

Erős teljesíményű kétmotoros
 
kefés szőnyegporszívó levehető szívócsővel, állítható magasságú fogantyúval és tartozékokkal. A porszívó hengerkeféje a padlómélységhez kézzel igazítható. Ergonomikusan formált fogantyú, 3-szoros szűrőrendszer. 

Modern technikájával és egyedi előnyeivel a Kärcher hengerkefés szőnyegporszívók minden követelménynek megfelelnek a professzionális porszívózás, szőnyegkefélés és ápolás tekintetében. Minden a minőségben rejlik, amit Ön joggal vár el a Kärchertől: kompromisszumok nélkül, részletekbe menően. A kefe manuálisan a szőnyegfelülethez igazítva állítható. Abban az esetben, ha egy túl nagy méretű tárgy a kefét megállítja, a centrifugális tengelykapcsoló gyosan és biztosan oldja meg a problémát.

Robusztus és terhelhető. 
A kefefej és a szívórész között lévő 2 csukló olyan gyorsan tud rezegni, hogy a tartós rendkívüli terhelést is állja. 
3-szoros szűrőrendszere: gyapjúzsák, motorvédőszűrő és kiáramló levegőszűrő, biztosítja az optimális takarítási eredményt. Ezáltal a szennyeződés a lehető legjobban kerül felszívásra és a motor is védve van. Az extra tartozékként rendelhető HEPA-szűrő gondoskodik a hygiénikusan tiszta levegőről az óvodákban és a kórházakban. 
A kiáramló levegő által az íróasztalokon lévő papírok szétfújásának ezennel vége. A porzsákcsere gyerekjáték. A felülről megtelítődő porzsákot egyszerűen és pormentesen eltávolíthatjuk. A zárókupakkal ellátott porzsák a teli porzsákot is biztonságosan zárva tartja. 
Könnyen mozgatható: a kefés szőnyegporszívó beépített fogantyúval rendelkezik. Ez a fogantyú lehetővé teszi hogy a porszívót fáradság és erőfeszítés nélkül szállítsuk. 
Biztos, ami biztos: a szűrőfedél csak a behelyezett porzsákkal és motorvédőszűrővel zárható.Felesleges javítási költséget spórolhatunk meg ezzel. 
Kärcher kefés szőnyegporszívó körkörösen védett: aCV 38/2-n minden be van burkolva. Azért, hogy se a padlófej se a bútorok ne sérüljenek a kefefej védőgumival van ellátva. A gumiszigetelésnek köszönhetően a szívóturbina halk. A nagy mértékben állítható, ergonomikusan formált kézi fogantyúval a különböző magasságokhoz kényelmesen beállítható. Az elektosztatikus feltöltődéstőlvéd. A levegőrendszer keresztmetszetének szűkítését elhagyva, a szívótömlőben nem akad el semmi. Az alapos, a szőnyeg szálaiba hatoló takarítás céljából a hengerkefe a felületet mechanikusan keféli fel. A porszívó burkolata és a padlófej nagyértékű műanyagból készült, ami stabil, ütésálló, a legerősebb felhasználásra is alkalmas, anyaga újrahasznosítható. 
Lapos-szélesre szerkesztett kefefej: szegélyközeli takarítás még a bútorok alatt is. 

Fogaskerék meghajtású hengerkefék
optimális hatásfok, gazdaságos és praktikus.

Mechanikus kefetúlterhelés elleni védelem
blokkoló tárgyak okozta kár elkerülésével hatékonyan megvédhetjük a kefefejet. 

3-szoros szűrőrendszer: szövet porzsák, motorvédő szűrő, kiáramló levegőszűrő.
 
Optimális szűrés és a porzsák befogadóképességének maximális kihasználása azáltal, hogy a porzsák felülről telik meg. A motort védi a szennyeződésektől, a kiáramló levegőt is szűrőn keresztül távozik. 

Levehető szívócső: 
azon szennyeződések felszívását segíti, amelyek a kefével nem elérhetőek.

Műszaki adatok:

Hosszúság/Szélesség/Magasság: 320x310x1,220 mm

Súly: 8,7 kg

Munkaszélesség: 380 mm

Légmennyiség: 48 l/s

Vakuum: 250/25 mbar/kPa

Tartálytérfogat: 5,5 l

Teljesítmény: 1150 W

Standard átmérő: 35 mm

Kábelhossz: 12 m

Zajszint: 68 dB

Alaptartozékok: fugafej és kárpitfej, kivehető szívócső, nyúlékony gégecső, gyapjú porzsák

Megtekintve: 1141

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni
A Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel az üzletkötés kockázata alacsony. A minősítés a 100 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező, több száz változót figyelembe vevő Bisnode minősítési rendszeren alapul. A tanúsítvány az aktuális állapotot jelzi, és naponta frissül. Az

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.09 mp
KAPCSOLAT

   06 30 320 6810
   2071 Páty, Vörösmarty u. 36.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés