markadiszkont webáruház, webshop

Üdvözöljük!

Akciós termékek

Kärcher RM760 tabletta 6.290-500 16db
Kärcher RM760 tabletta 6.290-500 16db

bruttó 7.490 Ft
AKCIÓ! - 33%
bruttó 4.990 Ft

További akciós termékek
Kärcher CV 38/2 - Raktáron!
bruttó 170.900 Ft
AKCIÓ! - 18%
bruttó 139.880 Ft
Mennyiség: db
 Kärcher CV 38/2 szőnyegkefés ipari porszívó 


A Kärcher szőnyegkefés porszívók kombinálják a szívást és az elektromos működtetésű kefét.Így a makacsul tapadó szennyeződések, pl. hajszálak és cérnaszálak is jól felszedhetőek és felszívhatóak a szőnyegről, olyan hatást keltve, mintha a szőnyeget jól átkeféltük volna.

A levehető, nyúlékony gégecsővel a dugulások könnyen és fáradságmentesen megszüntethetők. Az innovatív, szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsoló védi a kefefejet a túlterheléstől, így elkerülhetők a magas szervízköltségek
.

Erős teljesíményű kétmotoros
 
kefés szőnyegporszívó levehető szívócsővel, állítható magasságú fogantyúval és tartozékokkal. A porszívó hengerkeféje a padlómélységhez kézzel igazítható. Ergonomikusan formált fogantyú, 3-szoros szűrőrendszer. 

Modern technikájával és egyedi előnyeivel a Kärcher hengerkefés szőnyegporszívók minden követelménynek megfelelnek a professzionális porszívózás, szőnyegkefélés és ápolás tekintetében. Minden a minőségben rejlik, amit Ön joggal vár el a Kärchertől: kompromisszumok nélkül, részletekbe menően. A kefe manuálisan a szőnyegfelülethez igazítva állítható. Abban az esetben, ha egy túl nagy méretű tárgy a kefét megállítja, a centrifugális tengelykapcsoló gyosan és biztosan oldja meg a problémát.

Robusztus és terhelhető. 
A kefefej és a szívórész között lévő 2 csukló olyan gyorsan tud rezegni, hogy a tartós rendkívüli terhelést is állja. 
3-szoros szűrőrendszere: gyapjúzsák, motorvédőszűrő és kiáramló levegőszűrő, biztosítja az optimális takarítási eredményt. Ezáltal a szennyeződés a lehető legjobban kerül felszívásra és a motor is védve van. Az extra tartozékként rendelhető HEPA-szűrő gondoskodik a hygiénikusan tiszta levegőről az óvodákban és a kórházakban. 
A kiáramló levegő által az íróasztalokon lévő papírok szétfújásának ezennel vége. A porzsákcsere gyerekjáték. A felülről megtelítődő porzsákot egyszerűen és pormentesen eltávolíthatjuk. A zárókupakkal ellátott porzsák a teli porzsákot is biztonságosan zárva tartja. 
Könnyen mozgatható: a kefés szőnyegporszívó beépített fogantyúval rendelkezik. Ez a fogantyú lehetővé teszi hogy a porszívót fáradság és erőfeszítés nélkül szállítsuk. 
Biztos, ami biztos: a szűrőfedél csak a behelyezett porzsákkal és motorvédőszűrővel zárható.Felesleges javítási költséget spórolhatunk meg ezzel. 
Kärcher kefés szőnyegporszívó körkörösen védett: aCV 38/2-n minden be van burkolva. Azért, hogy se a padlófej se a bútorok ne sérüljenek a kefefej védőgumival van ellátva. A gumiszigetelésnek köszönhetően a szívóturbina halk. A nagy mértékben állítható, ergonomikusan formált kézi fogantyúval a különböző magasságokhoz kényelmesen beállítható. Az elektosztatikus feltöltődéstőlvéd. A levegőrendszer keresztmetszetének szűkítését elhagyva, a szívótömlőben nem akad el semmi. Az alapos, a szőnyeg szálaiba hatoló takarítás céljából a hengerkefe a felületet mechanikusan keféli fel. A porszívó burkolata és a padlófej nagyértékű műanyagból készült, ami stabil, ütésálló, a legerősebb felhasználásra is alkalmas, anyaga újrahasznosítható. 
Lapos-szélesre szerkesztett kefefej: szegélyközeli takarítás még a bútorok alatt is. 

Fogaskerék meghajtású hengerkefék
optimális hatásfok, gazdaságos és praktikus.

Mechanikus kefetúlterhelés elleni védelem
blokkoló tárgyak okozta kár elkerülésével hatékonyan megvédhetjük a kefefejet. 

3-szoros szűrőrendszer: szövet porzsák, motorvédő szűrő, kiáramló levegőszűrő.
 
Optimális szűrés és a porzsák befogadóképességének maximális kihasználása azáltal, hogy a porzsák felülről telik meg. A motort védi a szennyeződésektől, a kiáramló levegőt is szűrőn keresztül távozik. 

Levehető szívócső: 
azon szennyeződések felszívását segíti, amelyek a kefével nem elérhetőek.

Műszaki adatok:
Hosszúság/Szélesség/Magasság: 320x310x1,220 mm
Súly: 8,7 kg
Munkaszélesség: 380 mm
Légmennyiség: 48 l/s
Vakuum: 250/25 mbar/kPa
Tartálytérfogat: 5,5 l
Teljesítmény: 1150 W
Standard átmérő: 35 mm
Kábelhossz: 12 m
Zajszint: 68 dB
Alaptartozékok: fugafej és kárpitfej, kivehető szívócső, nyúlékony gégecső, gyapjú porzsák
Megtekintve: 685KAPCSOLAT

   06 30 320 6810
   2071 Páty, Vörösmarty u. 36.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL